Audiologia


A partir de l’any 2014 i per tal de poder oferir un millor servei, Òptica Carbonell decideix fer un pas endavant i obre un centre especialitzat en audiologia en unes instal·lacions més àmplies i amb un equipament d’última generació sota la marca Widex, líder mundial en tecnologia auditiva.

El Centre d’Audiologia Aural Widex Vic situat al carrer Jacint Verdaguer de Vic, treballa per millorar la qualitat de vida i benestar de les persones ajudant-les a solucionar els seus problemes auditius.

Revisions Auditives

Aural Widex Vic compta amb un equip expert i els millors mitjans tècnics per realitzar revisions auditives tant en nens com en adults. Una bona avaluació és essencial per conèixer les necessitats de cada cas i establir el tractament més adequat.

audiologia

Adaptació d’Audiòfons

Aural Widex Vic compta amb un equip d’audioprotesistes especialitzats que avaluen i acompanyen en tot el procés d’adaptació per tal que la transició sigui el més còmode i fàcil possible.

Tractament d’Acúfens

Els acúfens són uns molestos xiulets que algunes persones senten sense que existeixi un so real. A Aural Widex Vic treballen amb la terapia Widex Zen, un tractament que permet millorar la qualitat de vida de tots aquells que ho pateixen.