Tenim les ulleres que busques

A Òptica Carbonell treballem amb marques exclusives i innovadores i t’ajudem a trobar les ulleres que millor expressin qui ets. T’acompanyem en tot el procés, des de l’estudi i diagnòstic visual fins al moment d’escollir la muntura, i ens assegurem que el resultat sigui el que millor s’adapti a tu i a les teves necessitats.

Catàleg

Ulleres exclusives, dissenys innovadors i diferents. Disposem d’una gran varietat d’ulleres atractives pel teu dia a dia.

Tipus de lents

En funció del diagnòstic avaluem la millor lent per cada cas. Ulleres progressives, ulleres monofocals, amb protecció contra la llum blava, antireflectants, etc.

consells óptica

Consells

Neteja sempre les ulleres amb la camussa de microfibra específica i guarda-les al seu estoig corresponent per evitar ratllades o trencaments.

reparacio ulleres

Taller

Disposem d’un taller propi on realitzem gran part dels treballs d’adaptació i reparació de muntures i lents.

Graduació personalitzada

Analitzem les activitats diàries que necessiten d’un exercici visual concret per tal d’aconseguir solucions adaptades a cada ocasió.

Equipament

Comptem amb la tecnologia més avançada per poder realitzar els estudis i diagnòstics visuals d’una manera eficient i còmode.

FAQ

Tot i que cada cara és única, existeixen alguns punts bàsics que podem tenir en compte a l’hora d’escollir muntura:

  • Si tens la cara quadrada i faccions marcades, opta per muntures rodones o ovalades per aportar suavitat i equilibri al rostre.
  • Per cares rodones és millor escollir ulleres amb forma rectangular i marcs estrets per estilitzar una mica la fesomia.
  • Les cares ovalades ho tenen fàcil ja que gairebé qualsevol tipus d’ullera s’hi adapta. És preferible no escollir ulleres massa grans o massa estretes per evitar una sensació de cara allargada.
  • Si tens la cara amb forma de cor busca ulleres arrodonides i de mida mitjana, són les més adequades.

D’altra banda, també cal tenir en compte aspectes com la mida del nas, el color dels ulls i els cabells o el to de pell per escollir el color i la forma de muntura més adequada.

El procés idoni es basa en humitejar les ulleres amb un esprai específic (evita fer-ho amb saliva o baf de la boca) i netejar-les amb una camussa de microfibra. Si necessites netejar les ulleres i no tens a mà aquests productes, pots optar per fer-ho amb aigua i un sabó neutre.

Utilitza sempre productes específics per netejar les ulleres i aconseguiràs allargar la seva vida útil.

Tal i com indica el seu nom, les ulleres progressives tenen una graduació progressiva que permet veure-hi de prop (amb la part inferior de la lent), a mitja distància (amb la part central de la lent) i de lluny (amb la part superior de la lent).

Són ideals per persones que pateixen presbícia combinada amb algun altre problema visual com la miopia, l’hipermetropia o l’astigmatisme perquè ho corregeix tot en una mateixa lent.

  • Ulleres monofocals, ulleres que corregeixen els problemes de visió d’una sola distància (només a prop o només lluny)
  • Ulleres progressives, ulleres que permeten veure-hi bé a tres distàncies diferents (a prop, mitja distància i lluny)
  • Ulleres bifocals, ulleres que permeten enfocar a dues distàncies (a prop i lluny)