La teva mirada importa

Una bona salut visual és imprescindible per poder tenir una bona qualitat de vida. A Òptica Carbonell disposem de tot l’equipament necessari per detectar i solucionar qualsevol patologia visual.

Miopia

La miopia és un trastorn ocular que provoca una visió borrosa i dificultat l’enfocament d’aquells objectes que es troben a una certa distància. És un dels trastorns oculars més comuns del món.

Disposem d’un ampli catàleg d’ulleres i lents adaptades per miopia perquè puguis escollir el que millor s’adapta a tu.

Hipermetropia

La hipermetropia és un problema visual que consisteix en la incapacitat de veure de manera clara i nítida els objectes més propers. Pot aparèixer sola o combinada amb astigmatisme.

Avaluem cada cas de manera personalitzada per trobar la solució adient i t’ajudem a escollir les ulleres o lents per hipermetropia que necessites.

Vista cansada

La vista cansada (o presbícia) és la dificultat de l’ull per enfocar objectes propers a causa del deteriorament del cristal·lí, la lent natural de l’ull que permet que aquest enfoqui a diferents distàncies.

Oferim solucions adaptades a cada cas segons el diagnòstic i t’acompanyem en tot el procés d’adaptació perquè sigui el més còmode possible.

Astigmatisme

L’astigmatisme és una anomalia visual que es produeix per l’alteració de la curvatura de la còrnia i que impedeix enfocar i veure nítidament els objectes ja siguin propers o llunyans.

Diagnostiquem i aconsellem la millor solució en funció de les necessitats i l’estil de vida de cada persona.

Baixa visió

La baixa visió és la condició visual que limita la capacitat de realitzar tasques en la vida diària (cuinar, llegir, caminar, etc.) a causa de la pèrdua d’agudesa visual i/o del camp visual.

Som especialistes en baixa visió i disposem de tot l’equipament necessari per ajudar-te a millorar la teva qualitat de vida.