Marca el teu propi estil

A Òptica Carbonell trobaràs sempre les últimes tendències del mercat i els dissenys més  exclusius i innovadors. T’assessorem tant estètica com tècnicament per garantir una total adaptació.

Catàleg

Ulleres exclusives, dissenys innovadors i diferents. Disposem d’una gran varietat d’ulleres atractives pel teu dia a dia.

Tipus de lents

Avaluem el nivell de filtre anti-uv i el tipus de vidre necessari (fotocromàtic, de mirall, polaritzat, etc.) en funció de l’ús que es vulgui donar a les ulleres de sol.

consells óptica

Consells

Neteja sempre les ulleres amb la camussa de microfibra específica i guarda-les al seu estoig corresponent per evitar ratllades o trencaments.

reparacio ulleres

Taller

Disposem d’un taller propi on realitzem gran part dels treballs d’adaptació i reparació de muntures i lents.

Graduació personalitzada

Graduem les ulleres de sol, tant de moda com d’esport, en funció del diagnòstic per tal d’aconseguir solucions adaptades a cada ocasió.

Equipament

Comptem amb la tecnologia més avançada per poder realitzar els estudis i diagnòstics visuals d'una manera eficient i còmode.

FAQ

L’elecció de les ulleres de sol variarà en funció de l’ús que se li vulgui donar. Són per fer esport? Pel dia a dia? Per conduir? Per portar en llocs molt assolellats?

En funció d’això caldrà escollir un filtre i una protecció UV determinada i també el tipus de vidre més còmode (polaritzats, fotocromàtics, de mirall, etc.).

Per últim ja només resta escollir el model i el color de la muntura tenint en compte que no totes les ulleres de sol són graduables pel que serà necessari informar-se abans de si la lent permet la graduació necessària.

El procés idoni es basa en humitejar les ulleres amb un esprai específic (evita fer-ho amb saliva o baf de la boca) i netejar-les amb una camussa de microfibra. Si necessites netejar les ulleres i no tens a mà aquests productes, pots optar per fer-ho amb aigua i un sabó neutre.

Utilitza sempre productes específics per netejar les ulleres i aconseguiràs allargar la seva vida útil.

Les ulleres de sol compten amb dues característiques principals: el filtre (la capacitat d’absorció dels rajos de sol) i el tipus de tractament que té el vidre.

En funció de la protecció que aporta, el filtre es divideix en:

 • Filtre 0. Són vidres clars que deixen passar entre el 80% i el 100% de llum solar. La seva funció principal és estètica, ja que compten amb molt poc protecció efectiva.
 • Filtre 1. Són vidres clars però amb un lleuger toc de color que deixen passar entre un 44% i 80% de llum. Recomanats per utilitzar en ambients amb llum solar lleugera.
 • Filtre 2. Són vidres acolorits que deixen passar entre el 19% i el 43% de llum. S’utilitzen en ambients amb lluminositat mitjana.
 • Filtre 3. Són vidres foscos que només deixen passar entre un 9% i un 18% de la llum. Recomanats per utilitzar en ambients amb lluminositat alta com la platja o la muntanya.
 • Filtre 4. Són els vidres més foscos i només deixen passar entre un 3% i un 8% de llum solar. Són els més recomanats per ambients amb lluminositat extrema.

D’altra banda, segons el tractament que té el vidre podem trobar:

 • Vidres polaritzats. Minimitzen els enlluernaments.
 • Vidres de mirall. Creen un efecte barrera protegint l’ull de la radiació solar.
 • Vidres fotocromàtics. Canvien la seva tonalitat en funció de la intensitat de la llum.
 • Vidres antireflectants. Eviten el reflex del sol i aporten una visió molt més nítida.

Per saber que les lents de les ulleres de sol són segures i de qualitat cal tenir en compte aquests paràmetres:

 • Ha de disposar del marcatge CE que acredita que el producte compleix amb la normativa de qualitat i seguretat
 • Ha d’informar de la categoria del filtre solar que incorpora
 • El grau de protecció de la radiació UV ha d’estar homologat
 • Sempre ha d’oferir informació del fabricant així com instruccions d’ús i manteniment.